Loan-Online.se Allt om lån - en komplett guideMobillån 2000

Sponsrade länkar


Mobillån på 2000 kronor brukar vara förbundna med vissa inkomstkrav och sällan – i likhet med motsvarande lån på 500 kronor – erbjudas som gratis förstagångserbjudanden.

Att låna 2000 kronor via mobilen brukar i regel kosta runt 500 kronor – var alltid konsekvent med att undvika dyrare lån än så. Tänk vidare på att löptiden för denna typ av lån brukar ligga på en månad – eller närmare bestämt 30 dagar. Den som har svårigheter med att slutamortera sin skuld inom ramen för löptiden bör överväga att låna från en aktör, som tillåter en förlängning av löptiden i utbyte mot en smärre merkostnad. Vivus är ett exempel på en sådan kreditaktör.

Mobillån på 2000 kronor – tips och råd

Som spekulant på ett mobillån på 2000 kronor bör du som låntagare i första hand tänka på följande:

  • Var mycket noga med att återbetala lånet inom utsatt tid. En dags försening kan innebära en straffavgift, som är lika hög som den totala räntekostnaden för lånet.
  • Läs igenom villkoren för lånet innan du ansöker om lån – särskilt kostnadsvillkoren och räntesatserna.
  • Kontrollera att kreditgivaren anger ränta på sitt lån – lånekostnaden får inte anges i form av avgifter i fasta beloppstermer.
  • Onlinelån kan ibland vara mer fördelaktiga än mobillån – i synnerhet om det senare är förbundet med så kallade SMS-avgifter till mobiloperatören och kreditgivaren.

Sist men inte minst – tänk på att aldrig ansöka om ett nytt mobillån hos en och samma kreditgivare ifall du inte betalat av tidigare lån. I annat fall kan du räkna med avslag.

Sponsrade länkar