Loan-Online.se Allt om lån - en komplett guideMobillån 500

Sponsrade länkar


Trots sin ringa storlek har belopp under tusen kronor blivit populära bland mobillån och onlinelån. Att låna 500 kronor via mobilen är enkelt, villkorslöst – och ibland även gratis.

Bland mobillånen finns flera aktörer som erbjuder snabbkrediter under tusenlappen. Kreditgivarnas mobillån på 500 kronor brukar rent av vara helt gratis för nya kunder – därefter kostar det någon hundralapp att låna detta anspråkslösa belopp. I skrivande stund erbjuder aktörer som Ferratum, Vivus och Pengos gratis lån på 500 kronor. Notera dock följande:

  • Pengos tar ut en administrativ avgift på 30 kronor för varje utlånad femhundring. Denna typ av avgift förekommer även hos fler kreditgivare.
  • Tänk på att åldersgränserna för mobillån – även i denna storleksklass – inte nödvändigtvis är 18 år. Hos Ferratum är t.ex. åldersgränsen 19 år.
  • Inkomstkraven för mobillån på 500 kronor brukar variera mellan 0 och 20 000 kronor. Få kreditgivare bryr sig om att ta reda på varifrån inkomsterna kommer, bara de tagits upp i deklarationen.
  • Tänk på att löptiden för femhundrakronorslån i normalfallet är betydligt kortare än för motsvarande lån i tusenkronorsklassen och däröver. Löptider på 15 dagar hör inte till ovanligheterna.

Återbetala ditt mobillån under löptiden

Tänk på att de kostnadsfria introduktionslånen måste slutamorteras i sin helhet inom ramen för löptiden – i annat fall tillkommer straffavgifter som mycket väl kan uppgå till summan av det lånade beloppet.

Sponsrade länkar