Loan-Online.se Allt om lån - en komplett guideSmslån helg

Sponsrade länkar


Möjligheten att få smslån utbetalda under helger utgör endast ett undantag – i regel krävs att kreditgivaren har upprättat ett specialavtal med din bank. Kontakta långivarens kundtjänst för att få information exakt utbetalningstid.

Fördelen med smslån, framför storbankernas småkrediter, är i första hand att ansökan handläggs och beviljas direkt – även under veckoslut. Tyvärr kan pengarna inte alltid betalas ut direkt; detta med anledning av att storbankerna, på uppdrag av staten, bromsat utbetalningar från kreditgivare som erbjuder smslån. Trots den fördröjda utbetalningen innebär ett positivt lånelöfte emellertid en trygghet i bemärkelsen att man kan planera sin ekonomi utifrån vetskapen om att pengarna inom en snar framtid kommer att dimpa in.

Smslån på veckoslut och helgdagar

Somliga kreditgivare har utarbetat specialavtal som tillåter direkt utbetalning till bankkonton hos de större bankerna – men villkoren på kreditmarknaden ändras ständigt. Därför är det alltid bäst att kontakta kundtjänst för att få information om när utbetalningen kommer att ske. Räkna dock med fördröjda utbetalningar under veckosluten från och med fredag eftermiddag till måndag morgon samt på röda helgdagar såsom juldagen, påskafton och nationaldagen.

Ange konto hos rätt bank

Den som är beroende av en snabb utbetalning – och har konton hos flera banker – bör i samband med ansökan noga konsultera utbetalningstiden med kreditgivarens kundtjänst. Utbetalningstiden kan nämligen variera stort beroende på vilket bankkonto man anger i ansökan. Ifall kundtjänst inte förmår ge adekvat information – vänd dig direkt till en annan kreditgivare med ett mera proffesionellt bemötande.

Sponsrade länkar