Loan-Online.se Allt om lån - en komplett guideSnabblån direkt

Sponsrade länkar


Snabblån finns tillgängliga för direkt utbetalning under ordinarie kontorstider. Den som ansöker på helger får i värsta fall vänta till nästa vardag – såvida inte kreditgivaren upprättat ett specialavtal med låntagarens bank.

I skrivande stund är det enbart i undantagsfall möjligt att få snabblån, som utbetalas direkt (inom några minuter efter godkänd ansökan). Detta beror på att företagen, med inriktning mot snabbkrediter, drabbats av sanktioner i form av fördröjda utbetalningar till låntagarnas konton. Syftet med dessa sanktioner – som initierats från statligt håll – sägs vara att skydda låntagarna mot överbelåning och osund skuldsättning. I undantagsfall är det emellertid fortfarande möjligt att få ett snabblån med direkt utbetalning, däribland i följande sammanhang:

  • I de fall kreditgivaren har slutit ett avtal om direkta utbetalningar, dygnet runt, med den ansvariga banken. De större kreditgivarna inom snabblånebranschen har upprättat dylika avtal med de större bankerna i landet.
  • I de fall låneansökan dimper in under kontorstid är chansen stor att pengarna finns disponibla inom några minuter efter godkänd ansökan. Som låntagare bör man lägga märke till att kontorstiderna kan variera stort mellan olika kreditgivare – somliga stänger t.ex. redan vid lunchtid på fredagar. Ansökningar som kommer in – och godkänns – efter kontorstid utbetalas i regel först på därpå följande vardag.

Snabblån – besked direkt

I sammanhanget är det värt att betona att en ansökan om snabblån i normalfallet behandlas direkt, vilken tid på dygnet den än inkommer kreditgivaren. Detta innebär således en garanti för att pengarna kommer att utbetalas så fort kontoret åter öppnas. Den som är beroende av en omedelbar utbetalning, uppmanas kontakta långivarens kundtjänst för att få upplysningar om vilken utbetalningstid som gäller i det specifika ansökningsärendet.

Sponsrade länkar